Köpa eller beställa konst

VÄLKOMMEN, HÄR KAN DU BESTÄLLA KONST!

Vill du beställa en målning eller en skulptur? Vill du ge bort den stora unika presenten?

Du beställer en målning genom att du lämnar ditt fotografi som blir avmålat. Alternativt fotograferar även Bodil P det som du önskar.
Skriv gärna ett e-postbrev för att få en inbjudan till konstvernissage, eller för att få möjlighet till en privatvisning av befintlig konstsamling när det inte är en pågående utställning.

Längst ner på sidan visas några exempel.

EN EXTRA FIN GÅVA
Det är en extra fin gåva, bröllops present till blivande brudparet, present på bröllopsdagen, dop present, julklapp, födelsedagspresent, 50-års present eller inflyttningspresent

HAR PERSONEN ALLT?
Varför inte köpa ett konstverk? Det är en ovärderlig födelsedagspresent för resten av livet. Du köper en befintlig målning eller beställer en olje målning. T.ex. låter måla av ett foto på något som hon/han fullkomligt älskar. Någon speciell blomma, träd, grönsak eller frukt? Ge bort en oljemålning av huset eller båten! En oljemålning är den perfekta presenten till dom som "har allt" redan.

TRE OLIKA ALTERNATIV

  • Du kan köpa en befintlig målning eller skulptur. Gå på konstvernissaget eller boka en privatvisning för att få se konstsamlingen.

  • När du beställer en målning så är kostnaden från 2.900kr. En original målning i olja på duk. Här nedanför kan du se olika exempel och få inspiration på vad som kan beställas

  • Presentkortet kan köpas från 900 kronor (och uppåt)

SÅLD KONST

Ett urval av några målningar som har sålts på konstutställningar (Tersaeus Galleri, Hornsgatspuckeln, Stockholm). Köpta av olika konstföreningar.

BLOMMOR

Uttryck dina känslor med en blomma som present t ex på Alla Hjärtans dag, födelsedagen, julafton, dopet och bröllopet. Beställ en målad blomma! Välj färg efter blomsterspråket. Tänk! blomman njutas av under hela livet. Vem kan motstå en djupröd sammetslen Saintpaulia med budskapet "Jag längtar efter dig" på sin födelsedag eller på alla hjärtans dag den 14 februari?
Dessa blommor är lättskötta, variationsrika och passar alla personligheter ..
Blommans färg kan variera från ljusblått till mörkblått, från blåviolett till rödviolett, och den kan även målas rosa, vita och fläckiga blommor. Vill du göra din alla hjärtan blomma ännu mer personlig, ta hjälp av blomsterspråket och välj den färg som passar just den känsla du vill förmedla.

  • Blå blommor - jag är dig trogen intill döden

  • Lila blommor - jag önskar dig all lycka

  • Rosa blomma - jag är förälskad i dig och är dig trogen

  • Vita blommor - jag tror på din ärlighet och oskuld

  • Röd blomma - jag längtar efter dig

Offentliga och privata-uppdrag och beställningar: