FAQ

Konst. Offentliga & privata uppdrag samt beställningar. Köp av befintlig konst.

Hur görs tavlorna/målningarna?

Alla tavlor är oljemålningar av hög kvalité som är handmålade på duk av den erkända konstnären bodil P. Olja håller flera hundra år. Varje tavla blir ett unikt konstverk som stiger i värde. Det är en investering rent ekonomiskt.

Hur lång tid tar det innan jag får ordern?

Leveranstiden för presentkorten är 2 arbetsdagar.

Leveranstiden för målningar och skulpturer varierar. Efter att konstnär bodil p fått ditt foto eller din bild så kommer det ta cirka fyra veckor med målning och torkning. Leveranstiden beror också på hur stor målningen eller skulpturen är.

Frakten?

Vi kommer överens om ni vill ha det levererat eller om ni vill hämta den själv. Frakten kostar inget extra i Stockolms området. Om du bor i andra delar av Sverige eller utomlands så talas vi vis och kommer överens hur vi ska göra med frakten.

Fotografi?

Ditt fotografi kan du skicka till antigen via e-post eller vanlig post. Originalfotot får du naturligtvis tillbaka. Konstnären kan även fotografera det som du önskar ha avmålat/avskulpterat.

Är målningarna inramade?

Alla nya beställda oljemålningar levereras utan ram, om du inte anger något annat. Vill du ha tavlan inramad kan vi självklart ordna det. Då tillkommer kostnaden för inramning. Du kan välja en ram hos din lokala ramverkstad som passar den färdiga oljemålningen. Vissa av de befintliga målningarna har ram redan.

Kan ni måla motiv från tidningar och böcker?

Ja. Fotografier, tidningar, böcker, affischer med mera går alldeles utmärkt. Men tänk på upphovsrättlagen. Du måste ha rättigheter för att använda bilden/fotot. Dock kan en konstnär måla av och skulptera av en bild med sin egen tolkning/parafras.

Kan ni klippa och ändra i bilder?

Ja visst och om du har två eller tre bilder kan de läggas ihop. Förklara noggrant vad som inte ska vara med på målningen.